Мультимедійна кімната – соціально-орієнтована партисипативна платформа

У рамках реалізації Проєкту «Стратегічні, цифрові та партисипативні рішення для розвитку соціальної сфери в 10 громадах Луганської та Донецької областей», що реалізується Асоціацією учасниць кого розвитку громад за дорученням проєкту «Спеціальна програма підтримки Східної України» (підконтрольні Уряду території), що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Федеративної Республіки Німеччина, в 10 громадах (в тому числі в Добропільській міській територіальній громаді), які є партнерами Проєкту, в рамках партисипативного компонента почала функціонувати мультимедійна кімната

Мультимедійна кімната

Ця кімната обладнана проєктором, проєкційним екраном, ноутбуком, принтером, 4G WI-FI роутером, вебкамерою, презентером, мобільною акустичною системою, посилювачем інтернет-зв’язку, а також меблями: столами, стільцями та фліпчартами.

Мультимедійна кімната – це соціально-орієнтована партисипативна платформа. Створена для комунікацій із жителями, обміну досвідом з іншими громадами, надання соціальних послуг та проведення освітніх заходів, в тому числі спільно з місцевими, регіональними громадськими організаціями та благодійними фондами.

В Добропільській територіальній громаді мультимедійна кімната розташована в приміщенні управління соціального захисту населення Добрпільської міської ради.

Адреса мультимедійної кімнати:

85001, Донецька область, місто Добропілля, проспект Шевченка, будинок 15 (2 поверх).

Контакти для співпраці щодо проведення заходів:

начальник управління соціального захисту населення Добропільської міської ради ШИРИНА Ірина Володимирівна, тел. (06277) 2-78-75, адреса електронної пошти 1422uszn@mrd.gov.ua.

Посилання на проведені заходи :